Najzanimljiviji sajt Balkana
Ova high tech ženska haljina je zaista zanimljiva i neobičan primer dizajna i maštovitosti moglo bi se reći.Sigurno će se dopasti mnogim ženama a najviše predpostavljamo muškarcima .High Tech haljina krije u sebi nešto neobično a to je da postaje potpuno ...

providna kada se dama koja je nosi ubrza rad srca.Ova neobično zanimljiva haljina bi se mogla uskoro naći na ulicama svetskih gradova a ne samo na modnoj pisti.!

Ženska haljina,nosi naziv "Intimnost 2.0", a izrađena je od "pametnih" materijala.Ona zahvaljujući "pametnim" materijalima koji su ugrađeni u nju  postaje prozirna kada se naelektriše usled ubrzanog rada srca.

Ova garderoba budućnosti delo je nagrađivanog holandskog dizajnera Dana Rosengarda koji je kreirao haljinu od kože u kombinaciji sa specijalnom neprozirnom e-folijom.

Pri njenoj izradi koristio je i bežičnu tehnologiju i LED elektoniku, a svoj modni stil nazvao je "Tehno poezija".Neobična haljina koja kao da je sitgla iz budućnosti, prvi put je predstavljena u Kini gde je Rosengard osvojio brojne nagrade. A kako ona izgleda pogledajte u videu koji sledi...
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala