Najzanimljiviji sajt Balkana9999 ruza haljina
Ova haljina baš kao da je sad izašla iz neke bajke,predpostavljam da na ovakvu haljinu ne bi ostala ravnodušna ni jedna devojka,a kao i ne bi kada je u nju utkano skoro hiljadu latica crvene ruže..

Preciznije da kažemo haljina izrađena od 9.999 crvenih ruža! Xiao Fan je znao da njegova devojka obožava modu tako je hteo da uradi nešto specijalno za svoju devojku Yin Mi kada je bude zaprosio na dan zaljubljenih.Tako je došao na ideju za neobičnu ideju,kreaciju - haljinu od ruža odnosno ovo je bio njegov predlog krojačima.

Tako su krojači radili danonoćno i naporno radili kako bi pripremili haljinu od ruža,za Yin Mi koja je strpljivo očekivala taj dan.Uz ovu haljinu išao je i buket od pravih žutih orhideja.
9999 ruza haljina 2
Ovaj  par kao i haljinu od 9.999 ruža mogli su videti posetioci u zabavnom parku Chime-Long Paradise koji se nalazi u južnoj pokrajni Guangdong.To je mjesto Xiao Fan prvi put susreo Yin MI pre tri godine kada je ona bila krunisana za Miss Bikini 2009.godine
Sudeći po blistavom  prsten na njenom prstu,gđa Mi je očigledno rekla "da"

Inače broj 9 u kineskoj kulturi ima značenje " zauvek" kao i što je nekada davno u Pekingu u "zabranjenom gradu" car naredio da se sagradi 9.999 soba,jer prema legendi broj 10.000 je rezervisan za bogove,pa je car verovao da će mu broj 9.999 dati da bude bliže bogu i da će mu doneti donijeti mu sreću.

Dok orhideje kao cveće predstavljaju lepotu,profinjenost,plodnost,vrlinu i zrelost

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala