Najzanimljiviji sajt Balkana
Verujemo da ženski deo populacije,neće ostati ravnodušna prema ovakvoj "lepoj" haljini a i skupoj ženskoj haljini.Jedan od najskupljih haljina na svetu zablistala je nedavno na modnoj pisti na modnoj reviji u Ukrajini....

Ova neobično skupa haljina,napravljena od dijamanta je kreacija britanske dizajnerke Debi Vingham.Elegantna i jedna od možemo reći najskupljih haljina na svetu vredi neverovatnih 4.3 miliona evra a krasi je 50-karatni crni dijamanti dok joj je težina oko 13 kilograma.

Haljina od crnih dijamanata predstavljena  na modnoj pisti u Kijevu delo iz kolekcije modne dizajnerke Debbie Wingham dobilo je različite rekacije postetilaca kao i publike o ovoj zaista neobičnoj i zanimljivoj dijamantskoj ženskoj haljini.

Neke dame posetiteljke su pohvalile crnu dijamantsku haljinu kako dobro izgleda i kada se gleda preko TV kao i u stvarnom životu odnosno uživo kada je vidite."To je zaista naglašava kvalitet osobe koja ga nosi" izjavila je jedna postiteljka modne revije u Kijevu.

Dok drugi nisu bili toliko oduševljeni tom dijamantsko crnom haljinom.Neki su govorili da nikada ovako nešto ne bi nosili, drugi su opet izjavljivali da nikada je ne bi nikme pokazali, dok neke dame  su jednsotavno rekli daje haljina sa toliko dijamanta,  ružna.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala