Najzanimljiviji sajt Balkanahello kitty maca
Sada ste u čudu, kada ste pročitali naslov ali verujte naslov je tačan i nije nikakva fora.Kompanija "Sanrio" iz Japana, povodom 40 godina najpopularnije mace na svetu "Hello Kitty" i koja potpisuje dizajn za ovaj brend otkrila....

je da mačka koja je osvojila svet uopšte nije mačka.! Omiljeni ukras različitih proizvoda za decu i odrasle, mala maca Hello Kitty, je ustvaru devojčica iz Velike Britanije, čije pravo ime je Kiti Vajt.!

Njen lik se prvi put pojavio u Japanu 1974, na tašnici za sitan novac, koja je kasnije stigla u SAD 1976.Tvorac ove devojčice je Juko Šimizu, koja se dve godine nakon "rođenja" Kiti Vajt povukla iz kompanije "Sanrio".

I tako...četiri decenije nakon rođenja Hello Kitty, njeni fanovi će saznati da je ona ona devojčica koja je rođena 1. novembra, koja obožava pitu od jabuke i čiji roditelji se zovu Džordž i Meri Vajt.

Ona ima rođenu sestru Mimi koja za razliku od Kiti ima žutu mašnicu. Ide u treći razred osnovne škole i nikada nije odrasla, niti će. Njeni omiljeni predmeti su engleski, likovno i muzičko.

Verujemo da je japanska kompanija odradila ozbilljnu matematiku pre objavljivanja ove zanimljive i neobične informacije, budući da prodaja predmeta koji su brendirani najpoznatijom mačkicom Hello Kitty na svetu donosi 7 miliona dolara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala