Najzanimljiviji sajt Balkana
Margaret Herbert iz Dovera u Engleskoj je preminula u 74 godini života,u svojoj kući živela je skoro 40 godina.Margaret je za svog života volela da održava baštu,hrani ptice da bude i boravi u svojoj baštici,zbog toga njena najbliža porodica želi daje sahrane iza kuće ...

Inače sahranjivanje ljudskih tela u bašti je dozvoljeno prema zakonima za umrle izmenama i dopunama Zakona još od 1880.godine u gradu Doveru.Uz prvobitnu najavu lokalnoj vlasti o sahrani nekoga u dvroištu kuće

 Ali ovakava ideja da se sahrani komšinca Margaret,nije se dopala prvoj komšinci Džuli Jang (54) samohranoj majci sa dvoje dece. -Margaret je umrla u četvrtak,odmah potom u petak su došle njene kćerke kod mene  sa idejom da majku sahrane u bašti iza kuće.Saznala sam iz  zakona da je to legalno i moguće,to je njihov posed i oni će moći to da urade.

Leš moje komšinice odnosno njihove majke će biti preblizu mojoj kući - kaže Džuli Jeste da je uvek bila ljubazna komšinica ali sada da njen leš bude u blizini mog imanja me čini očajnom a i čist je horor.

Ostaje nepoznanica da li je pokojna Margaret želela da se sharani iza kuće  ili ne ,mada njena deca tvrde da je imala i izrazila tu želju.
Jedna od kćerki pokojne Margarer je izjavila "To je bilo i više nego obična bašta za našu mamu "

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala