Najzanimljiviji sajt BalkanaHoli bart najduze noge SAD

20-godišnja Njujorčanka Holi Bart, studentkinja dizjana tvrdi da ima najduže noge u Sjedinjenim Državama. Holi je visoka je 1,98 metar, a njene duge noge ,....

 imaju visinu od neverovatnih 1,25 metara!

Sve do nedavno, najduže noge u SAD je imala Teksašanka Loren Vilijams čija je visina nogu bila 124,46 centimetara Holi kaže da su je na Floridi gde je rođena dečaci kada je bila mlađa često zadirkivali zbog dugih nogu:

"Stalo su mi dobacivali i rugali mi se. Zvali su me žirafa i drvo. Izabrali su me u košarkaški tim samo zbog visine iako nisam ni znala pravila. Sve se promenilo kada sam se doselila u Njujork. Sada mi muškarci sve češće prilaze i to mi prija" izjavila je američkim medijama Holi

Uvek je bila najviša devojčica u svom razredu, ali, ona je danas ponosna na svoje duge noge.

"Moje duge noge su danas definitivno prednost. Putovanje avionom ili manjim kolima zna biti problematično, ali inače mi ne smetaju.

Holi je inače najmlađa, ali ujedno i najviša u svojoj porodici.Takođe ona u poslednje vreme dobiaj sve više ponuda da radi kao model.

Na kraju da vam kažemo i to da ruskinja Svetlana Pankratova još od 2003. godine drži Ginisov i svetski rekord kao žena sa najdužim nogama na svetu. Njene noge su dugačke celih i neverovatnih 131,86 centimetara!

Na kraju sami se uverite da li Holi ima najduže noge Amerike ili ne:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1