Najzanimljiviji sajt Balkanahotel
Hotel u Hadsonu u SAD, dospeo je na veoam neobičan način  na naslovne strane svetskih medija.Hotel je uveo praksu kažnjavanja gostiju ako napišu negativnu kritiku!...


"Od vašeg depozita, biće oduzeto 500 dolara na ime novčane kazne ukoliko vi ili bilo ko od gostiju vaše proslave na internetu napišete negativnu kritiku za naš hotel".

A to bi značilo da u ukoliko ste odlučili da baš u ovom hotelu organizujete venčanje ili neku drugu proslavu, a pritom se niste dobro proveli negde na Internetu ne smete to i da napišete. U suprotnom vi ili vaši domaćini platićete kaznu od 500 dolara.

Prvi je o ovoj zaista čudnoj praksi izvestio "New  York post", pa su sajtove za ocenjivanje ugostiteljskih objekata, kao što je "Yelp", duhoviti čitaoci odmah zasuli negativnim kritikama.

Tako su neki duhoviti pojedinci pisali kako u hotelu haraju bubašvabe i drugi insekti, ali i da su bili primorani da plaćaju kaznu jer su "levoruki, vole da gledaju filmove ili govore prije nego što im se iko od osoblja obratio".

Čim su počeli negativni komentari da se šire internetom uprava hotela sklonila je sporni tekst sa svog sajta, a vlasnik je na Facebooku napisao da je taj tekst trebalo da posluži samo kao "motivacija posetiocima da ne pišu svašta po internetu", kao i da nije zaista mislio da naplati kaznu.

"To pravilo je više bilo kao šala, nismo zaista mislili da novčano kažnjavamo ljude. Izvinjavam se svima i sramota me je što je naš hotel dospeo u novine zbog ovako ružnih vesti", napisao je Kris Vagoner.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala