Najzanimljiviji sajt Balkanabaka matursko vece
Brus Mejn, učenik srednje škole Eufaula u Alabami, želeo je na matursko veče kao pratilju da povede svoju baku Ketrin, ali nije ispalo onako kako je zamislio i želeo Brus .... jer mu direkor škole nije dao dozvolu da je dovede baku na matrursko veče.

Direktor je svoju odluku obraložio rečima da postoji opasnost da baka ponese alkohol i da ga da maloletnicima, prenosi „Hafington post“.

"Moja baka je uvek imala važnu ulogu u mom životu i mislio sam da bih mogao da je vodim na maturu – rekao je Brus.

Dodao je i kako njegova baka nije imala prilike da ode na matursko veče, pa je on hteo da joj to omogući.

Kako bi je pozvao Brus je napravio veliki, šareni plakat na kom je napisao "Matura?", a baka je naravno pristala i ubrzo kupila haljinu za tu priliku.

Brusova rođaka Sara napisala je na svom Fejsbuk profilu da je školski odbor rekao da ne smeju da mu dozvole da povede baku da to ne bi inspirisalo učenike da ubuduće, ali iz šale, urade isto.

"Sigurnost učenika i osoblja ja najvažnija stvar za nas. Od kako sam ja, poslednjih 10 godina, direktor, svake godine smo odbili zahteve učenika da povedu odrasle na matursko veče. Kada je u pitanju sigurnost, ne nameravamo ništa da razikujemo. Mnoge srednje škole imaju starosnu granicu kada su u pitanju oni koji dolaze na matursko veče", navodi se u saopštenju škole.

Pošto neće moći da odu zajedno na maturu, Brus i njegova baka su se dogovorili da se jedno veče lepo obuku i srede i izađu sami negde na večeru.

Izvor:Novosti.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala