Najzanimljiviji sajt Balkanakriminalac trazi posaio posao u policijskoj stanici

Verovatno ako ste "traženi" od strane policije, zadnje mesto na koje bi ne trebalo da odete je policijska stanica Ipak ovaj čovek sa slike se ne bi složio sa konstatacijiom koju smo izneli...


Džon Vesli Rouz uhapšen je nakon što je ušao u kancelariju lokalnog šerifa da se prijavi za posao, uprkos činjenici da ga policija traži odnosno da je na policiskoj poternici.

Kao prenose meidji u SAD-u, 25-godišnjak je tražen zbog raznih kriminalnih radnji , silovanja, sodomije kao seksualnog zlostavljanja 14-godišnje devojčice.BB

Sve ove kriminlane radnje dečka sa fotografije nisu sprečile da se prijavi za posao novog zatvorskog čuvara u Vejn Okrugu,grada Detroita.! Kada je jedan policajac sproveo internu pozadinsku proveru i video za šta se sve traži Džon, odmah je pozvan da se vrati nazad na "drugi intervju"

Kada se Džon ponovo pojavio za navondi drugi intervju njega su policajci uhapsili odmah  i onda su ga i uhapsili. Povodom ovog bizarnog ali i zanimljivog događaja drektor za komunikacije Pola Bridžes je izjavila američkim  novinarima:

"Nisam sigurna šta mu je prošlo kroz glavu. Ali iz nekog razloga on je ušao u stanicu, a ako su svi ovi navodi tačni, to je kriminalac koji je pokušao da se zapolsli u policiji." Neka mu je prijatan ostanak u zatvoru.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala