Najzanimljiviji sajt Balkana

hulk je ogroman pas
Pitbul koji se zove Hulk po svemu sudeći je trenutno najveći pripadnik te pasmine na svetu,Uprkos svojoj ogormnoj težini  i neverovatno je okretan i spretan kao što se može videti iz videa...

Hulk inače ima samo 17 meseci atežak je neverovatnoh 78 kilograma!

Hulk je samo jedan od pasa u vlasništvu odgajivačnice DDKLINE XXL iz Nju Hemopšira, u kojemu se bave i dresurom pitbulova. 


Vlasnik tvrdi da ih se sve odgaja u dobroj veri kako bi postali savršeni čuvari imovine i telohranitelji i sam sebe pohvalio kao stručnjaka kad je psihologija pasa u pitanju.

"Treniram sve svoje pse od trenutka kada dođu na svet. Žive u čoporu bez bilo kakvih ograda, odnosno fizičkih restrikcija, te im moja uloga vođe daje sigurnost i potrebne smernice", napisao je između ostalog vlasnik, koji je na Fejsbuk potvrdio da razmišlja i o tome da snimi dokumentarni film kako je Hulk nastao.
 
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1