Najzanimljiviji sajt Balkana

pokemon go

Video igra ''Pokemon Go'' definitivno je zaludela svet dokaz ovoj tvrdnji ide i situacija koja se desila amerikancu Džonatanu Teriotu rađaonici gde mu se žena porađala...

"Čim se pojavio Pidgey bio sam uzbuđen i rekao sam svojoj ženi da se jedan Pokemon nalazi na njenom krevetu. Nije bila ljuta, ali je zakolutala očima kada je shvatila da igram igricu", izjavio je Džonatan

Korisnici interneta su predložili da par svoju kćerku nazove Pidgey, ali su se roditelji već odlučili za ime Ireland Sage.

Jonathan Theriot objavio je na Imguru fotografiju kojom prikazuje kako igra "Pokemon GO" u rađaonici dok prisustvuje rođenju svog trećeg deteta. Njegova obava je ubrzo postala viralna, dok je do sada pregledalo više od 2,5 miliona ljudi.!

pokemoni porodiliste1

                                                  (kliknite za uvećanje)

Dok se tako jedan amerikanac se šokirao nakon što se probudio i saznao da je njegova kuća u Pokemon igrici prikazana kao arena za borbe Pokemona. Njegova kuća nalazi se na mestu gdje je nekada bila crkva, a greška je nastala jer su kreatori igre koristili stare mape.


A policija iz predgrađa u Sent Luisu uhapsila je četiri tinejdzera u nedelju zbog oružane pljačke prodavnice, kojima je geografska lokacija iz Pokemon aplikacije poslužila za pronalaženje idealne lokacije.

A amerikanka Šajla Vigins (19) je uz "pomoć" pokemona otkrila telo čoveka, za kog se veruje da se udavio u plitkoj vodi u blizini mosta u Rivertonu (Vajoming), a sve to se dogodilo dok je ona tražila "vodenog Pokemona".

Ako ne znate video igra Pokemon Go koristi mape (google maps) GPS mapiranja i kameru dok su arene za borbe Pokemona uglavnom su javne površine ili crkve.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala