Najzanimljiviji sajt Balkanasa 11 godina Tanišk Abraham ima 3 fakultetske diplome
Tanišk Abraham  11-godišnjak sanja o tome da jednog dana dobije Nobelovu nagradu za medicinu ili da postane predsednik SAD-a. Iako ovakavi ili slični sni su deo odrastanja mnogih klinaca širom sveta, za Taniška to i nije nemoguće!...

Sa svojih11 godina Tanišk Abraham uspeo postao najmlađi student Sacramento Koledža i vlasnik je  tri fakultetske diplome.! Tanišk je postao poznat u svetu kada je sa samo 10 godina završio srednju školu, jer je vandredno polagao ispite.

Isto tako, Tanišk  je sa 4 godine postao član organizacije MENSA  i, kako kaže, želeo je da uči od kuće jer mu je škola bila dosadna.

"Čak i u vrtiću je bio jako napredniji od svojih vršnjaka2 izjavila je njegova majka  medijma

Tanišk je prisustvovao dodeli diploma kalifornijskog Amerikan River koledža sa kolegama koji imaju između 22 i 65 godina i kako kaže, najzanimljivije mu je bilo to što je nosio svečano odelo i kapicu.

On je dobio diplome iz tri oblasti: opšte nauke, jezika i matematike sa fizikom i verovatno je jedan od najmlađih diplomaca u istoriji. Ipak, on smatra da to i nije neko veliko dostignuće.

Sada, kada je završio fakultet, Tanišk planira da ode na letovanje sa svojom porodicom i na osmonedeljni kurs Infinitezimalnog računa II

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1