Najzanimljiviji sajt Balkana

Mehmet Ozirek najduži nos na svetu Turčin Mehmet Oziurek (68) iz grada Artvina nosi neobičnu titulu on je svetski rekorder po dužini nosa.! "Laskava" titula mu je obezbedila slavu, dobre prihode od snimanja reklamnih spotova za različite kompanije....

Ozurek je sa svojim nosem dugim od 8,8 centimetara ušao i u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najdužim nosem na svetu, trenutno u Istanbulu snima reklamu za jednu kompaniju koja proizvodi belu tehniku.

Oziurek je pre polaska iz rodnog Artvina u Istanbul u jednom intervjuu kazao da će pored snimanja reklamnog spota, u Istanbulu učestvovati i na manifestaciji Dani promocije Artvina."Već 17 godina držim neobičnu titulu čoveka sa najdužim nosem u svetu.Sa jednom kompanijom iz Istanbula sam potpisao predugovore o snimanju reklame", izjavio je Oziurek čiji nos je najduži na svetu.


Oziurek je imao uloge u jednoj reklami i dva filma,o njemu su snimile i tv emisiju televizije iz Turske, Italije i Južne Koreje  

"Dokumentarni film o meni u Južnoj Koreji prikazan je 2005. godine i pobrao je sve simpatije tamošnje javnosti. Potom su me posetile i druge južnokorejske televizije. U julu ću najverovatnije i sam putovati u tu zemlju", kazao je Oziurek.

Oziurek je kazao da je svestan da je fizičkim izgledom drugačiji, ali da svojom duhovnom snagom koristi svaku priliku da svoje fizičke razlike ne gleda kao mane, već kao prednosti i da bude promoter dobrih strana života.

"Bog nas je sve stvorio i mi smo svi Njegova lepa stvorenja. Naše različitosti su naše prednosti", dodao je  na kraju intervjua Oziurek.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1