Najzanimljiviji sajt BalkanaKajl Kuk talicni čovek

Tokom protekle četiri godine Kajl Kuk (31) sa Floride preživeo je udar groma, ujed otrovnog pauka, i napad zmije zvečarke u svom dvorištu u Lejklendu, blizu Orlanda....

Sada, Kuk ne može da odluči da li je baksuzan ili neverovatno srećan čovek.

Kuk je za lokalni list Ledžer rekao da „treba sebi da nabavim zaštitni omot“. Njegov otac Majk Kuk drukčije gleda na sinovljeve dogodovštine. „On je hodajući Marfijev zakon. Kad ga vidim u tržnom centru, pređem na drugu stranu“, rekao je otac.


Kajl Kuk je za lokalni list Ledžer rekao da "treba sebi da nabavim zaštitni omot". Njegov otac Majk Kuk drukčije gleda na sinovljeve dogodovštine. "On je hodajući Marfijev zakon. Kad ga vidim u tržnom centru, pređem na drugu stranu", rekao je otac.

Kajl Kuk je 11. avgusta upravo završavao košenje trave u porodičnoj kući kada je čuo jako čangrljanje. Prvo je mislio da su insekti, zatim da se pokvarila kosilica, a zatim je video zmiju sklupčanu na oko metar od svog desnog stopala. Procenio je da je dugačka oko metar i po i debljine konzerve bezalkoholnog pića.

Kuk se prvo sledio od straha, a onda je levom nogom krenuo unazad i zgazio na štap. Taj zvuk je izgleda uznemirio zmiju koja je skočila i ujela ga za članak. Rekao je da se sve dogodilo tako brzo da nije ni video kad ga je zmija ujela, samo je vrisnuo i otrčao do žene Sare koja mu je oprala ranu, i zatim ga odvezla u hitnu pomoć u lokalnoj bolnici.

Kuk koji sebe opisuje kao „krupnijeg čoveka“ kaže da su mu lekari rekli da zubi zmije nisu prodrli dublje od sloja masnog tkiva. Rekli su da mu je salo spaslo život jer nije dozvolilo da otrov uđe u krvotok. Proveo je noć u bolnici i dobi dozu protivotrova. I dalje oseća bol na tom mestu i malo hramlje kad hoda.

Tu su i druge priče o tome kako je Kuk preživeo druge incidente. Njega je avgustu 2012. pogodio grom. Kaže da ga je udar groma bacio oko dva metra unazad i da je bio u nesvesti oko minut.

"To je bilo kao da me Majk Tajson udario čekićem u vilicu", kaže Kuk. Lekari su rekli da je imao blagi srčani udari. On kaže da i dalje ima neke bolove i gubi osećaj sa leve strane.

Ujed otrovnog pauka desio se u aprilu kada je radio kao vozač kamiona. Sedeo je na jednoj pošiljci kada ga je pauk ujeo za levu ruku. Pošto nije želeo da izgubi zaradu za taj dan, nastavio je da radi dok mu se ruka nije nadula i postala jako bolna. Tada je otišao u bolnicu gde su mu lekari operisali ruku da izvuku nagomilane toksine. On kaže da još ima ograničene pokrete u toj ruci

Čak i pre poslednjih incidenata, Kuk kaže da je doživeo brojne slične slučajeve. Jednom ga je, kako kaže, ujeo aligator koga je "slučajno" ulovio dok je pecao. Ujeo ga je i burmanski piton njegovog druga, kada je pokušavao da ga hrani.

"Bile su ovo teške četiri godine. Možda 'onaj gore' pokušava da mi privuče pažnju i ukaže da nešto nije u redu. Ili sam možda jednostavno ceo život bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme", kaže Kuk.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1