Najzanimljiviji sajt Balkanahrani se strujom

Indijac Nareš Kumar (42) iz mesta Muzzafarnagar, tvrdi da ima neobična i jedinstven dar. On tvrdi da crpi snagu iz struje i da se "hrani strujom" te tako nema potrebe da jede skoro ništa drugo.?!...

 

Kaže da je taj dar otkrio sasvim slučajno. Bio je na poslu i taknuo je žicu pod naponom, ali mu nije ništa bilo. Odlučio je da će bolje istražiti svoje "supermoći". Nareš je onda zgrabio još nekoliko žica pod naponom i shvatio da struju može da koristi kao hranu.?!

"Ako sam gladan i ako u kući nema hrane, imam žice i one me zasite na pola sata. Struju jedem kao hranu" izjavio je medijima Naresh Kumar .

"Mislim da je 80 posto moga tela struja i struju jedem kao hranu" kaže Naresh. I dodaje kako je njegova kuća puna žica pa može jesti struju kada god poželi.

Takođe Kumar tvrdi da može da dira bilo koji električni uređaj poput televizora, mašine za veš, frižidera i da mu ne bude ništa.

"Nema prekidača i moja se deca boje da će mene ili njih ubiti struja" kaže Naresh. Njegova žena dodaje kako je Naresh opsjednut dodirivanjem golih žica te da je njezin muž jedinstven slučaj.

"Ne može to svako. Ljudi su impresioniran" kaže Naresh. Ipak za sada je jedini u svetu kako on tvrdi da se hrani strujom!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala