Najzanimljiviji sajt Balkanavoli da jede cigle
Građevinac,Pekirapa Hunagund (30) iz Indije, od svoje desete godine  verovali ili ne svakodnevno jede cigle!Tako da je tokom godina postao pravi zavisnik od jedanja cigli!...


  30-godišnji Indijac do sada nije imao nikakvih poremećaja u ishrani,s obzirom na to da jede cigle
"Svakoga dana, već dvadeset godina pojedem po tri kilograma otpada, uključujući blato i šljunak", kaže ovaj Indijac.

On ne samo da jede ciglu, već koristi svoje čudne navike putujući širom Indije i prezentujući svoj talenat, kako bi zaradio za život i prehranio svoju porodicu.

"Volim da jedem cigle, jednostavno postale su deo mog života", kaže Pekirapa i dodaje da nikada nije imao problema sa zdravljem, a ni sa zubima.

Nakon što pojede parče cigle, Pekirapa popije samo čašu vode, čisto da mu pomogne prilikom varenja. Pekirapova majka međutim ne podržava njegov talenat, i pokušava sve da ga odvikne od toga.

"Kada god mi da piletinu ili neko drugo jelo, ja to sklonim i pređem na blato, ili ciglu", dodaje Indijac sa kranje bizarnom  navikom.

Njegovi prijatelji dodaju da Pekirapa često vide po gradilištima kako jede blato, a kažu za užinu ume da "prezalogaji" i vrući ugalj.Hunagundi kaže da želi da iskoristi svoj talenat, kako bi zaradio dosta novca, jer mu je porodica siromašna, pa mora da im pomogne.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala