Najzanimljiviji sajt Balkana
Feroz Ud Din Mir iz Indije rođen u planinama na severu Kašmira tvrdi da je on najstarija osoba na Zemlji!.Po njegovim tvrdnjama on ima 141 godinu.?!Din Mir je inače otac desetoro dece.I on se poziva na krštenicu na kojoj je ispisan datum rođenja10. mart 1872....


Din Mir je dugo godina je živeo i radio u Pakistanu.Ženio se do sada pet puta, prvi put 1890. godine. A Trenutno je u braku sa svojom petom ženom,  koja je , ako se sve ovo potvrdi tj datum rođenja, mlađa od njega čak 60 godina.

I pored njegovih tvrdnji da ima skoro vek i po, Din Mir se i dalje kreće samostalno.Takođe,mada mu je vid oslabio i usporeno priča, on i dalje prepoznaje članove svoje familije.

"Tokom svog života video sam i doživeo svašta. Život je nekada bio mnogo jednostavniji. Kada nije bilo električne energije i drugog komfora, sve je bilo mnogo lakše i prostije. Kako su uslovi za život postajali lakši, ljudi su se otuđili i sve im je teže da žive jedni sa drugima" priča Indijac.

Predstavnici Ginisove knjige rekorda najavili su da će proveriti tvrdnje Indijca, a ukoliko se njegovi navodi pokažu kao istiniti, Din Mir će biti proglašen za najstariju osobu na svetu jer je čak 26 godina stariji od Japanke Misao Okave koja sa 115 godina trenutno drži titulu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala