Najzanimljiviji sajt Balkana

sipka kroz glavu regden

Svima je poznato da nesreće na gradilištima su skoro svakodnevna pojava širom sveta pa i u Indiji. Indijijski građevinac Muhamad Gudu (24) iz Mumbajija je preživeo nešto što bi mogli opisati kao pravo malo čudo i neverovatno!Indijac građevinski radnik  Muhamad je imao veoma veliku i ludu sreću .Njemu je šipka od armature dugačka preko jednog metra pala je sa sprata dok je mešao malter  i probila mu lobanju, probušivši je na dva mesta tako da mu je prošla kroz mozak.!


Kao što možete videti na ovim šokantnim fotografijama i rendgenskim snimkom.! Doktori su dali sve od sebe i uspeli su da Muhamadu spasu život.

Operacija je trajala čak pet sati, a bili su primorani da mu otvore lobanju i pažljivo izvuku šipku. Gudu se trenutno oporavlja, a nakon operacije mu se javila paraliza leve strane tela.

Dr. Batuk Diyora, neurohirurg koji je vodio ovaj hiriški zahvat izjavio je mdeijima: "To je zaista čudno i neverovatno da neko preživi ovakvu vrstu teške ozlede.!

Indijskom građevincu sipka  prošla  kroz glavu
"To je područje koje koje nema lako vidljive kognitivne, motoričke ili senzorne funkcije i nije oštetilo vitalne arterije koje nose krv do mozga. Takođe ni pacijentovo moždano deblo nije oštećeno kao ni i arterije koje dovode krv u mozak."

“Verujemo da će se on u potpunosti oporaviti u naredna tri meseca" rekao je dr Batak Dijora, neurohirurg

On je najavio da će pacijent ostati još dve nedelje u bolnici pre nego što bude otpušten. Kolege kažu da je Gudu sve vreme bio pri svesti dok su ga vodili u bolnicu i kažu da je ovo što se njemu desilio i šta je preživeo pravo čudoDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1