Najzanimljiviji sajt Balkana
Zvuči krajnje uvrnuto i šokantno ali ipak je istinito,Rajo Devi Lohan iz  grada Vadhu Patija u Indiji je postala najstarija majka na svetu.Ovu "titulu je zaslužila jer je rodila kćerku u 70. godini. Rajo Devi je odmah dospela na stranice mnogih novina širom sveta....

jer je u drugom stanju ostala kontroverznom veštačkom oplodnjom.

Mnogi su kritikoval najstariu majku na svetu što rizikuje svoj život, i što je svesno je osudila ćerku Naven na patnju jer će rano ostati bez roditelja.Posle porođaja Rajo je imala nekoliko unutrašnjih krvarenja jer joj je maternica pukla na više mesta,dok sa jajnika su joj odstranili cistu veličine pomorandže.Ova najstarija majka na svetu se  posle poroda i operacije se nije dovoljno opravila i svakodnevno je pije lekove protiv bolova.

Sada  nakon pet godina Rajo je dosta fizički jača .Kako ona kaže jača je nego ikada i ima razloga da živi.Najstarija majka veruje da će jdoživeti udaju svoje ćerke kada ona bude imala 15 godina.

"Ne mogu sebi da dozvolim da umrem dok je ne udam. Naven je jedini razlog zašto živim i pored bolesti.Ona je Božji dar", izjavila je najstarija majka na svetu.

I Rajo se udala sa 15 godina za Balu koji je imao 75. Kako godinama nisu mogli da postanu roditelji.Na kraju da dodamo još jednu uvrnutost i bizarnost Bala njen muž  je oženio i Rajinu mlađu sestru Om Pati (60), ali ni ona mu nije mogla da rodi naslednika.Sada joj mlađa sestra pomaže oko ćerke.

Doktor, koji je Rajo savetovao da miruje posle poroda, u međuvremenu je umro, a ona ga nije poslušala i sada se oseća mnogo bolje i ne brine se za Naven posle svoje smrti jer ima gomilu rođaka koji će brinuti o njoj.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala