Najzanimljiviji sajt Balkanaplače krv
Još jedna devojčica koja plače krv! Indijska devojčica Tvinkl Dvivedi (13) iz grada Luknov. Ona pati još uvek nepoznate bolesti.Tvinkl već tako  dve godine,plače pravu krv!...


Tvinkl takođe,iz čista mira krvari iz ruku i nogu.! Njeni poznanici, komšije kao i vernici smatraju da je devojčicu opseo zli duh.Dok oni skloniji naučnom objašnjenju,  veruju da ona ima neku do sada neotkrivenu bolest.Dok pojedini katolički vernici smatraju da devojčica krvari na mestima gde je krvario Isus Hrist tokom raspeća.

Veliki broj lekara pokušao je da ispita fenomen nesrećne devojčice, koja samo želi da nađe rešenje za svoj problem i nastavi sa normalnim načinom života. Doktor Džordž Bukhanan, pedijatar, smatra da devojčica najverovatnije ima problem sa trombocitima – ćelijama koje pomažu da se krv zgrušava.

Ili da 13 -godišnja devojčica Tvinkl ima neki neidentifikovani oblik karcinoma, ali će tek nakon svih obavljenih testova imati više informacija iz kojih će biti moguće izvući bilo kakav zaključak. Trenutno se sve zasniva na pretpostavkama.

"Njene oči se samo zacrvene u jednom trenutku, i nakon nekoliko trenutaka počnu da krvare" objasnila je njena majka.

Devojčica kaže da je to nekada veoma bolno za nju:
"Danas me nije bolelo, ali nekada mnogo boli" ispričala je Tvinkl novinarima.

Tvinkl pokušava da živi normalnim životom, ali je najveći problem što ona ne zna kada će joj ovi tako da na zovemo "napadi” doći, te izbegava da previše vremena provodi van kuće.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala