Najzanimljiviji sajt BalkanaSavjibhai Dholakia podela auta indija

Indijski direktor Savjibhai Dholakia kompanije Hare Krishna Exports uradio je zaista neobičnu stvar za svoje radnike, on će svojim radnicima podeliti tj.pokloniti automobile, stanove i nakit!...Savđži Dolakija obećao je da će uoči hinduističkog festivala Diwali nagraditi svoje radnike neverovatnim poklonima.

Indijski tajkun Dolakija, koji vodi firmu za izvoz dijamanata službeno je najavio da će potrošiti blizu sedam miliona dolara na 1.260 automobila, 400 stanova kao i dijamantski nakit za svoje radnike odnosno poklone njima!!

Ovim poklonima nagradiće svoje radnike koji su u proteklom periodu uspeli dostići ciljeve u poslovanju firme.

"Naš cilj je da u narednih pet godina svaki radnik ima svojn stan i automobil tako da smo odlučili pokloniti im automobile, kuće i nakit", izjavio je vlasnik Savdži Dolakija zapadnim medijima

Savjibhai Dholakia direktor
Objasnio je da su nagrade priznanja za neverovatne rezultate i posvećenost poslu.

Za vreme festivala Diwali obično se poklanjaju sitnice poput pakovanja slatkiša. Ipak, Dholakia se od 2012. godine odlučuje na znatno skuplje poklone.

2012.godine on je troje radnika je nagradio automobilima, dok je 2014 godine posle u okviru sličnog programa dodelio je 491 automobil i 207 stanova svojim vrednim radnicima.!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala