Najzanimljiviji sajt Balkana
Iračanin Ismail Džasim Mohamed,34 -godišnji seljak iz sela Agelam u blizini iračkog grada Samare,razvio je neobičnu sposobnost, verovali ili ne on  jede žive škorpije! Ismail već 15 godina jede škorpije.....

svaki dan pojede barem jednu i kako on tvrdi padne u krizu ako tri dana ne pojede nijednu

Kako Ismail Džasim kaže da mu se smučilo da ga non stop napadaju oko njegovog sela škorpije, zbog čega je odlučio da krene u ofanzivu- da ih počne jesti!Tako je jednog dana se odlučio uhvatio je jednu živu škorpiju, stavio je u usta i pojeo.!Kako on kaže obožava njihov ukus i kad oseti krckanje među zubima,dok je jede.

Iračanin Ismail tvrdi toliko puta ga je škorpija ujela dok ih je žvakao u ustima da se ne boji više njih, niti nekog smrtonosnog ishoda.Jednostavno njegov organizam razvio imunitet na njihov otrov.

Tokom leta ovaj iračanin nema problema sa manjkom škopija čak ih čuva okolo kuće dok  za "zimske dane" mora da spremi  nešto zaliha.

Njegovoj porodici nije svejedno kada "za stolom" se nađe hrana u obliku škorpija jer pomalo strepe i za njegov život kao i za svoj.Dok doktor Omar Ibrahim, iz gradske bolnice u Samari koji je ispitao seljaka Ismaila i potvrdio da otrov škorpije nema apsolutno nikakvog uticaja na njega,niti mu može prouzrokovati smrt.!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala