Najzanimljiviji sajt Balkana


Izgledaju vam poznata imena,pa naravno kome ne bi ali znajte,ali ovo nije iz crtanog filma "Simpsonovi" ovo je iz realnog života!Eh... sad slučajnost ili ne, u svakom slučaju  izgleda neobično i  zanimljivo!...


Nedanvo je muškarac koji ima ime i prezime Bart Simpson (56) iz grada Eccleshalla,u Engleskoj,je morao izaći pred sudiju koji nosi ime ni manje ni više nego Mr. Burns!

Ovakoj smešnoj ali i zanimljivoj slučajnosti nasmejao se i sam suddija Kraljevskog suda u WarwickuSudija se obratio optuženom Bartu Simpsonu rečima: "Uprkos bizarnoj koincidenciji, gospodine Simpson,nema nam druge nego da nastavimo prema predviđenom protokolu."


Potom je okrivljenog Barta Simspona upitao oseća li se krivim i da  li zaista 31 .marta prošle godine na aerodromu u Birminghamu zatečen s vatrenim oružjem,na što mu je Simpson,pomalo očekivano za nastalu situaciju,odgovorio sa reči: ne!

Ko ne zna ( ali malo je onih koji ne znaju) Bart Simpson je, jedan od glavnih protagonista čuvene animirane serije Simpson do je Charles Montgomery Burns je,zlobni i opaki vlasnik nuklearne elektrane u Springfieldu.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala