Najzanimljiviji sajt Balkana
Richard Ashton (27) iz Londona u Engleskoj je uradio baš čudnu stvar.On je na svojim leđima nije istatovirao neku sliku,simbol ili rečenicu on je da ne p verujete istetovirao svoj Britanski pasoš...

Ashton kaže da je ovo uradio zbog toga da bi se sećao svog boravka u Australiji 2006.godine a takođe je hteo da uradi nešto patriotski za svoju domovinu Veliku Britaniju .Mada je Ričard rođen u Australiji i ima dvojno državljnastvo on se odlučio na ovakav potez.

"Moja djevojka je jedno vreme mislila da sam lud,ali sada mislim da je ovo što sam napravio baš super i smiješno je.Kada pokažem ljudima moju tetovažu pasoš na leđima uvek se nasmeju", izjavio je Ashton.

Ričard kaže da je uspeo nekoliko puta da podigne novac iz banke dajući službenicima,podatke s njegovih leđa,ali kaže da to ne radi uvek već samo kada zaboravi svoja lična dokumenta.

 "Ponekad  me čudn službenice banke  pogledaju kada ima pokažem svoja leđa, ali im bude drago kada shvate da ih niko ne pokušava prevariti."dodao je Ashton.Ipak, na kraju na putovanjima Ričard ne može koristiti podatke s leđa,jer to carinicima nije dovoljno da bi ga mogli pustiti u neku stranu državu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala