Najzanimljiviji sajt Balkana pizza

Pre par dana na internetu je osvanuo a iz italijanske sudnice je izašao zanimljiv slučaj.Sud je jednom ocu, koji je po zanimanju pekar, doneo presudu kojom je dužan da svakog meseca treba da isplati alimentaciju od oko 400 evra....

I ništa tu ne bilo zanimljivo da sud nije odlučio i dozvolio da umesto novca, otac može alimentaciju platiti i picom!

Nikola Toso (50) pekar po zanimanju, razveo se od supruge Nikolete Zurin 2002. godine i našao se u teškoj finansijskog situaciji, zbog koje mu je bilo teško da redovno isplaćuje mesečnu alimentaciju za svoju ćerku koja ima 12 godina

Zbog toga je Toso predložio sudu da, umesto novcem, alimentaciju nadoknađuje picom, kalconom i drugim testom svoje pekare u istom novčanom iznosu koji je bio u obavezi da plaća.

Njegova bivša žena podnela je krivičnu prijavu nakon što su joj dojadile isporuke testa, ali je sudija oslobodila pekara svih optužbi.

U svojoj presudi, sudija Kjara Bitoci naglasila je: "Umesto novca, okrivljeni je ponudio svojoj bivšoj ženi isti iznos naknade u vidu pice sa svog radnog mesta, prenosi "The Telegraph"

Pekar, iz malog sela izvan Padove, takođe tvrdi da je ispunio sve druge obaveze, uključujući da nikada ne propušta priliku da vidi ćerku.

Ćerka je, međutim, 2011. godine odlučila da se preseli kod oca, što znači da je bivša žena tada bila dužna da plaća izdržavanje deteta, tako da od tada otac nije ni činio prestup.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala