Najzanimljiviji sajt Balkana
Sedmomesečnoj bebi Mije Vitington vrat je bio oteknut tako da su i roditelji postali zabruinuti.Kad su Miju rotidelji odveli u bolnicu doktori su prvo posumnjali na bubuljicu koja se inficirala alio na kraju se ispostavilo da je nešto drugo bilo u pitanju-pero!...

Mala Mija je primljena u bolnicu u subotu kada su je doktori pregledali rekli su da je u pitanju inficirana bubuljica,tako da su maloj Miji  prepisali antibiotike i poslali je ga kući.Posle nekog vremena Mijina baka primetila je da se otok povećao, pa je ponovo odvela bebu u bolnicu.

"Otok je dostigao veličinu jedne i po loptice za golf", izjavio je otac devojčice Ejron Vitington,

Doktor je  samo obeležio područje markerom,da mogao da prati da li se otok na Mijinom licu povećava. Pokušao je drenažom "bubuljice",ali bez uspeha, pa je poslao Miju kući, rekavši roditeljima da nastave sa terapijom.U ponedeljak su Ejron i njegova žena primetili da iz bebinog obraza viri neka vrsta žice ili konca.Kada je pedijatar došao da pregleda Miju, stavio je rukavice i pažljivo povukao "žicu". Tada se, na opšte iznenađenje, pojavilo crno pero dužine pet centimetara.

Lekari pretpostavljaju da je dete progutalo ili udahnulo pero kroz nos,tako da se našlo u grlu, pa je vremenom organizam počeo da ga odbacuje kao strano telo. Ipak, bebina majka je istakla da je jedini jastuk punjen perjem koji imaju bio van bebinog domašaja.

Pedijatar Sandra Matis kaže da za 20 godina prakse nije imala ovakav slučaj.Muke male Mije još nisu gotove. Iako je pero uklonjeno, na njenom vratu je i dalje tvrdi čvor, veličine oko četiri centimetra. Ako se ne povuče, devojčica će morati da bude operisana.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala