Najzanimljiviji sajt Balkana


stomak olovka još radi posle 25 godina!
Engleskoj jedna žena je progutala flomaster davno još skoro pre 25 godina.međutim ni muž ni doktor nisu joj poverovali u tu njenu priču.Prema njenoj priči,stajala je u blizini stepeništa gurajući flomaster

u grlo sa namerom da ubode svoje krajnike, kad je pala i celu olovku istog trenutka progutala.

Nije objasnila zašto je pokušavala da ubade krajnike flomasterom,ali je ispričala da je lekar koji je, u to vreme, pregledao na rendgenskom sniku nije video nikakav objekat u njenom stomaku.Ipak posle 25 godina,žena se odlučila posetiti ponovo doktora koji joj je oktrio da u stomaku ima ceo neoštećen flomaster još od tog pada!

Što je još čudno posle svega flomaster je još radio! Kada su ga doktori posle operacije izvadili, koristeći kombinovani metod endoskopije.Lekar je došao do saznanja tokom pregleda da je flomaster savršeno očuvan u stomaku neimenovane žene.

"Izgleda da plastičnim olovkama ne smeta da ni da dve i po decenije provedu potpljene u želudačnoj kiselini!- izjavio je doktor povodom bizarnog medicinskog slučaja.

Ipak da vas ne čudi kako to doktor nije mogao da pronađe flomaster.

Pa zbog toga kako su objasnili doktori u svom časopisu"Slučajevi", rendgen (x - zraci) ne mogu da otkriju progutani plastični predmet što može loše da se završi po pacijenta.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1