Najzanimljiviji sajt Balkana
Jedan neimenovani 59-godišnji Francuz uradio je jednu nesvakidašnju stvar- izbušio je više od 2.000 guma na vozilima i to koja su bila ili nepropisno parkirana ili su zauzimala parking  za osobe sa invaliditetom....


Nepoznati francuski penzioner,svoj kaznene akcije je sprovodio u gradu Vilerbanu,na istoku Francuske.Neimenovani Francuz je uhapšen  na delu,odnosno u trenutku kada je makazama bušio gume na još jednom nepropisno parkiranom automobilu.

Policajci su kod njega pronašli svesku sa brojevima registarskih tablica sedam vozila,koja su tog dana bila na meti njegovog napada.

Organi reda su izvršili pretres njegove kuće i tom prilikom pronašli još šest svezaka sa uredno ispisanim registarskim tablicama - ukupno 2.190.Penzioner je objasnio da su mu dozlogrdili „ljudi koji ne poštuju više ništa" i da je njegovo delo reakcija na „opšte odsustvo građanske savesti".

I dok je sud naložio psihijatrijsku procenu gnevnog penzionera, policija pokušava da pronađe vlasnike oštećenih automobila.Malo je verovatno da će se svi oni odazvati policijskom pozivu, s obzirom na to da su i sami počinili prekršaj nepropisnim parkiranjem.
izvor:rts

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala