Najzanimljiviji sajt Balkana
Mnogi tvrde da svako u svetu ima svog dvojnika,odnosno da negde u svetu postoji vaš "blizanac", neko isti kao vi.Kada bolje pogledamo ( video) možda će moreći da u tome ima istine....

Naravno,šansa da ćete sresti u životu nekoga ko liči na vas, a nije vam u nekom krvnom srodstvu, je procentualno veoma mala jako mala.

Ova tri para " blizanaca" tj dvojnika su se pojavili u emisiji Inside Edition na poziv fotografa koji želio napraviti album sa fotografijama dvojnika iz svih krajeva SAD-a

"U jednom trenutku sam pomislila sam da sam srela svoju izgubljenu sestru blizankinju", kaže Jasmin koja je svoju dvojnicu Matty srela u kampusu Univerziteta Južne Kalifornije.

Dok druge dve devojke dvojnice OJ Smith i Crystal su se "našle" u prodavnici odeće gde je devojka Crystal.Prvi put kada su se ugledale u prodavnici jednostavno nisu mogle veroati niti skinuti pogled jedan sa druge.Od tog trenutka,OJ Smith i Crystzal su postale najbolje i nerazdvojen prijateljice
 
Ipak najčudniji slučaj se odigrao između dvoje "nepoznatih ljudi" između Josha i Francisca što je je jako zanimljivo obadvijica rade u istoj firmi.
 "Francisco je bio samo jedan čovjek koji je radio na istom spratu kao i ja.Nikada nisam vidio nikaku sličnost dok ljudi nisu počeli govoriti da izgledamo identično Mislim da sam zavaravao sam sebe", kaže Josh.

Josh i Francisco kažu neverovatna je slučajnost i to da su obadvojica "blizanaca" rade isti posao ,čak su obadvojica kupili iste naočale pre upoznavanja.Josh i Francisco kažu da im se sada često dešavaju smešne situacije na poslu,tako im se zna desiti da ih radne kolege i šefovi jednostavno zamene.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala