Najzanimljiviji sajt Balkana
Kome treba skupi kućni sistem bezbednosti ako imate policijski automobil parkiran ispred kuće? Naravno ni jedan lopov se ne bi usudio da vam priđe blizu kuće....

Švajcarski preduzetnik Andraš Birrer došao je na jednu zanimljivu ideju!Lažni policijski automobili su itekako se pokazali kao pun pogodak i pravi hit među švajcarcima.Ova neobična ideja se pokazala naročito uspešna za ljude koji puno putuju ili koji su na godišnjem odmoru,idealna stvar protiv lopova odnosno provala i krađa.

Sve je počelo kao mali običan oglas za lokalne novine u rodnom gradu Andraša Birrera, Sursee,u blizini Lucerna.Vlasnik lokalne firme za iznajmljivanje automobila, Birrer imao sjajnu ideju ofarbao je auto Hiundai i40 u bojama švajcarske policije,zajedno sa dodatnom opremom rotirajućim svetlima uz reklamu kao efikasan način da se obeshrabri provalnike.

Rent-a "policijski automobil",kod švajcaraca je postao pravi hit i u rodnom gradu Andraša a i šire.Sada je veoma veliki broj ljudi  zainteresovano za lažni policijski automobil te je švajcarski mehaničar  odlučio da proširi i nastavi dalje sa poslom tj u pružaju neobične usluge.Sada Andraš ima čitav vozni park replika policijskih automobila dostupnih za 250 švajcarskih franaka ( 270 dolara) nedeljno.

Pošto je ilegalno i kažnjiva vožnja policijskog automobila  za svakoga ko nije pripadnik policije Andras Birrer svoja "policijska" vozila su isporučuje na željenu lokaciju na kamionu, gde mora da ostane nepokretan tj parkiran sve do kraja ugovorenog perioda iznajmljivanja.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala