Najzanimljiviji sajt Balkana
U gradu Lubczyna u Poljskoj ljute komšije su pronašle način da napokon zaustave uličnog trkača komšiju koji je vozio brzo i bio opasnost na ulici.Zbigniew Filo (24) je svoje komšije odvodio do "ludila" svojom brzom i bezobzirnom vožnjom automobila.....

i ako ovaj mladić što je veći apsurd nema vozačku dozvolu ?!.Samim tim je predstavljao veliku opasnost za sve stanovnike grada Lubczyna.

Međutim Filo-vim komšijama strpljenju je došao kraj,pa su njegov "trkaći" automobil na još uvijek misteriozan način podigli i nasadili na drvo.Mladi vozač je bop potpuno zbunjen i šokiran kada je u potrazi za nestalim automobilom u jednom trenutku ugledao svoj auto na  drvetu.

Ovom neobičnom i ne svekadašnjem događaju  stanovnci gradića Lubczyna su napravili pakt o šutnji.Tako da mladiću niko nije želeo da otkrije kako i ko je stavio automobil na drvo.Mada je jedan stanovnik rekao da je kran imao malo posla pre neku noć.

Za ovaj neobilan potez komšija oglasila se i lokalna policija "Dobili smo neobičan poziv od muškarca koji je rekao da mu se automobil nalazi na drvetu i da su ga tamo stavile njegove komšije.

Nakon što smo došli na mesto događaja i izvršili uviđaj, rekli smo mu da mora da skloni svoj automobil",

Jedan od stanovnika je izrazio svoje nezadovoljstvo mladim Filom rečima "Ko god da je ovo učinio mladiću,imao je "debeo" razlog za ovako nešto .Dobro urađena stvar od strane komšija,Filo je opasan vozač i neko bi mogao nastradati zbog njega.

Sada će sigurnodvaput razmisliti pre nego što doda gas svom ljubimcu na četiri točka".
Filo je izjavio povodom komšijske osvete da je shvatio njihovu  poruku,ali smatra da je ova kazna preoštra.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala