Najzanimljiviji sajt Balkana

instrument u obliku tela

Zvuči pomalo bizarno ali jedan vlasnik pogona iz Nemačke za izradu muzičkih instrumenata pravi instrumente u obliku ženskih tela.Nekima ideja se dopala ali nekima i nije ..

Neki su se izjasnili da violine, gitare i kontrabasi napravljene u obliku ženskih aktova su neprimjereni i u najmanju ruku neukusni. Ali vlasnik pogona za izradu muzičkih instrumenata Gernert se s njima ne slaže naglašavajući kako, otkad ih je stavio u prodaju, narudžbe za "gole" instrumente iz dana u dan sve više rastu

Iako Manfred Gernert, vlasnik malog pogona u kojem se izrađuju muzički instrumenti u nemačkom Würzburgu, kaže da su instumenti baš poput ženskog tela o kojem treba učiti, voleti ga i lepo svirati.

instrument u obliku ženskog golog tela


Sve više ljudi, kaže, donosi fotografije svojih supruga i devojaka, prema kojima izrađuje jedinstvene i originalne muzičke instrumente. Na pitanje zašto nije izradio instrumente koji će biti u obliku muškog golog tela Manfred kaže kako takvih upita dosad nije bilo.

Muzičari koji su koristili ove "gole" instrumente dali su sa pozitivne povratne informacije za sam zvuk muzičkih instumenata.
"Bio sam malo skeptičan, ali moram reći, instrumenti zvuče zaista dobro", izjavio je Carsten 'Chevi' Schieveck član grupe "Hardcore trubadur" iz Berlina

Drugi, međutim, bili su manje uvereni Gernertovom idejom muzičkih intrumenata u obliku ženskih golih tela
"Za mene ovaj instument, bi bio više za privatnu upotrebu u mojoj spavaćoj sobi", priznao je Robert Teigeler, basista grupe "Hard Travelin".

Cena ovog "golog" instrumenta kojeg pravi GEOMEGA Music i nije baš mala, celih 3.500evra , za razliku od 500 evra koliko košta na primer jedan obični akustični muzički instrument. A ako se odlučite za ovako nešto kako zvuči možete poslušati OVDE
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1