Najzanimljiviji sajt Balkana
Anu Mekovija (34) po zanimanju zubarka iz Poljske,je pre nekoliko meseci ostavio momak zbog druge devojke.Ali Ana je smislila način kako da se osveti svom bivšem momku Mareku Olzevskom (45) . Marek Olzevski se žalio na zubobolju i došao je kod svoje bivše devojke....

Uveravajući ga da će brzo rešiti problem,Ana je dala Mareku toliku dozu anestezije da se momentalno onesvestio.Pošto mu je dala veliku dozu sedativa zubarka Ana je pažljivo, jedan po jedan, izvadila sve njegove zube!
A kada se probudio saopštila mu je da je došlo do komplikacija i da bi trebalo da poseti specijalistu.

"Trudila sam se da budem profesionalna i da obuzdam emocije,ali onda sam se setila kakav je on skot", izjavila je Ana pred sudom.

"Kada sam se probudio glava mi je bila umotana u zavoj i nisam mogao da osetim nijedan svoj zub. Mislio sam da je to zbog anestezije, ali kada sam pogledao u ogledalo shvatio sam da mi je gadura povadila zube", rekao je Olzevski.

Nesrećnog čoveka je nakon ovog događaja napustila i sadašnja devojka osim što je ostao bez svih zuba.Ako Ana Mekovijak bude proglašena krivom,mogla bi da dobije tri godine zatvora
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala