Najzanimljiviji sajt BalkanaLUksuzna jahta samo za žene
Ova jahta  nosi naziv "La Belle", što u prevodu znači "Lepotica".Belo-zlatna jahta je duga 80 metara  je napravljena da bude "na usluzi" samo za ženama , inutrašnjost jahte ukrašena je swarovski kristalima, zlatom, krznom i cvećem!...

Dizajnerka Lidija Bersani kreirala je prvu luksuznu jahtu namenjenu samo ženama. Belo-zlatna jahta duga 80 metara ciljano je napravljena za žene, a ukrašena je swarovski kristalima, zlatom, krznom i cvećem.
"Bela" jahta za žene

"La Belle" jahta ima glatke linije, cvetne uzorke i veliku količinu bleštavog stakla i Swarovski kristala.
"Jahta je romantična i topla. Dominira bela i boja slonove kosti i zlatna. Interijer je vrlo bogat i udoban", ovim rečima je na web sajtu opisana jahta u kojoj može da spava 12 gostiju (žena)  u šest luksuznih kabina.
"La Belle" jahta samo za ženebogata unutrašnjost jahte La Belle

Glavna kabina ima okrugli krevet s baldahinom, privatnu terasu, debele zavese te skupocjeni tepih. Na palubi je šank, kao i mjesto za večeru i oprema za živu muziku, a može se uživati i u hidromasažnom bazenu, sauni, kao i ledenim fontanama.
kupaonica u jahti La Belle  za ženeunutrašnjost "jahte La Belle" samo za žene

Unutar jahte nalazi se i fitnes klub, jakuzi, biblioteka s kaminom, kozmetički salon, disko klub i bioskopsak sala, kao i nekoliko barova.Svaka od pet paluba ima svoj deo za opuštanje i sunčanje, a s jedne na drugu palubu vode stepenice, ali i lift.Na vrhu jahte nalazi se heliodrom za  zlatni helikopter.?!

"Još uvek nemamo konačnu cenu. Ideja je bila da se sagradi najluksuzniju jahtu na svetu i sigurno neće biti jeftina",izjavila je dizajnerka je Bersani.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala