Najzanimljiviji sajt Balkana

LUksuzna jahta samo za žene
Ova jahta  nosi naziv "La Belle", što u prevodu znači "Lepotica".Belo-zlatna jahta je duga 80 metara  je napravljena da bude "na usluzi" samo za ženama , inutrašnjost jahte ukrašena je swarovski kristalima, zlatom, krznom i cvećem!...

Dizajnerka Lidija Bersani kreirala je prvu luksuznu jahtu namenjenu samo ženama. Belo-zlatna jahta duga 80 metara ciljano je napravljena za žene, a ukrašena je swarovski kristalima, zlatom, krznom i cvećem.
"Bela" jahta za žene

"La Belle" jahta ima glatke linije, cvetne uzorke i veliku količinu bleštavog stakla i Swarovski kristala.


"Jahta je romantična i topla. Dominira bela i boja slonove kosti i zlatna. Interijer je vrlo bogat i udoban", ovim rečima je na web sajtu opisana jahta u kojoj može da spava 12 gostiju (žena)  u šest luksuznih kabina.
"La Belle" jahta samo za ženebogata unutrašnjost jahte La Belle

Glavna kabina ima okrugli krevet s baldahinom, privatnu terasu, debele zavese te skupocjeni tepih. Na palubi je šank, kao i mjesto za večeru i oprema za živu muziku, a može se uživati i u hidromasažnom bazenu, sauni, kao i ledenim fontanama.
kupaonica u jahti La Belle  za ženeunutrašnjost "jahte La Belle" samo za žene

Unutar jahte nalazi se i fitnes klub, jakuzi, biblioteka s kaminom, kozmetički salon, disko klub i bioskopsak sala, kao i nekoliko barova.Svaka od pet paluba ima svoj deo za opuštanje i sunčanje, a s jedne na drugu palubu vode stepenice, ali i lift.Na vrhu jahte nalazi se heliodrom za  zlatni helikopter.?!

"Još uvek nemamo konačnu cenu. Ideja je bila da se sagradi najluksuzniju jahtu na svetu i sigurno neće biti jeftina",izjavila je dizajnerka je Bersani.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

Posetioci sajta koji koriste Operu

Posetioci sajta koji koriste Operu pregledač (browser) na desktop računarima. Molimo vas da odblokirate naš sajt od adblock opera dodatka  (vidi sliku)  Jer...održavanje ovog websajta moguće je zahvaljujući prihodima od reklama i oglašavanja.HVALA UNAPRED😊 što ste, dozvolili da vam ovaj sajt prikazuje reklame/oglase
zareklame

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1