Najzanimljiviji sajt Balkana



Osuđen zbog spavanja sa 12000 žena

Jukei Takašima (65) bivši direktor škole u Japanu je bio uhapšen aprila ove godine nakon žalbe koju je protiv njega podnela 13-godišnja devojčica. Ovih dana bivši direktor Takašima dobio je uslovnu kaznu zatvora....

u trajanju od dve godine zbog seksualnog odnosa sa najmanje tri maloletnice od 12.000 žena s kojima je spavao tokom brojnih boravaka na Filipinima.

Ovaj bivši prosvetni radnik osuđen je zbog "fotografisanja svog obscenog čina sa tri maloletnice, stare 12 i 14 godina" u jednom hotelu u Manili pre oko dve godine, navodi se u odluci suda.

"Ovo je sramno i razvratno", izrekla je sudija Naoko Omori koja smatra da je Takašima "zloupotrebio tesku ekonomsku situaciju devojčica".

"Kao prosvetni radnik, trebalo je da zna da na Filipinima, kao i u Japanu, deca moraju da budu zaštićena", oštro je napomenula.

Tokom saslušanja, Takašima je objasnio policiji da je počeo da plaća za seks kada je 1988. poslat na tri godine u jednu japansku školu u Manili.

Kasnije je nastavio da dolazi na Filipine tri puta godišnje. Tokom svojih boravaka, kojih je bilo ukupno 65, Takašima je spavao sa oko 12.600 žena, starosti od 12 do 70 godina.

Ovaj Japanac je kod sebe imao 400 foto-albuma sa 150.000 fotografija žena koje je snimio u rasponu od 27 godina.

Japanski mediji navode da je optuženi na sudu izjavio da "ima običaj da sakuplja predmete", te da je "želeo da sačuva suvenire".

Osim prodaje i distribucije fotografija i video snimaka pornografskog sadržaja, japanski zakon od 2014. predviđa kaznu i za njihovo posedovanje.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala