Najzanimljiviji sajt Balkanajapanska policija
..i to samo u poslednjih 6 meseci.Nezaposlena Tomomi Monmae (44) iz grada Sakaija u Japanu,je zaista preterala u korištenju telefona .Ona je svaki put kada bi nazvala lokalnu policijsku stanicu  uradila to bez nekog bitnog razloga!...


Polse niza telefonskih bezveznih poziva lokalnoj policijskoj stanici, japanski policajci su pokušavali da uvere Tomomi da prestane to da radi to jeste da telefonira.Na kraju policiji nije ostalo ništa drugo nego po zakonu, nju su  priveli na informativni razgovor.

 Jednom je Tomomo nazvala broj policije čak neverovatnih 927 puta u jednom danu! Ovaj bizaran slučaj desio se 30. jula,kako se navodi u saopštenju japanske policije.Dok je za 6 meseci pozvala policajce 15.000 puta!

Ova čudna japanka čak se nije potrudila ni da izmisli neki razlog, samo je pričala sve što joj je prolazilo kroz glavu,kada bi pozvala policiju

Policija misli da je Tomomi jednostavno usamljena žena i da želi da je neko sasluša,ujedno je saopštila u svoj izveštaju za javnost , da ona ne izgleda kao osoba koja pati od neke psihičke bolesti.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala