Najzanimljiviji sajt Balkana
Japanske devojke preko ovog čudnog posla tj reklamiranja mogu da zarade i do 75 evra dnevno !Za ovo je potrebno da one devgojke koje se odluče  za ovaj posao  na svoju butinu......

"preslikaju" natpis ili sličicu kojom se promoviše novi film piće ili bilo koji drugi proizvod  a potom  prošetaju gradom u miniću ili krtkoj suknjici

Na ovaj način japanske marketinške agencije žele privući potencijalne mušterije jer su svesne da je jako teško privući pažnju potrošača u Tokiju.Tako im je i pala na pamet neobična pomalo seksi ideja i način reklamiranja.

"Ženske butine predstavljaju savršeno mesto za stavljanje reklame, jer će sigurno većina muškaraca pogledati" kaže Hidenori Atsumi, direktor agencije "WIT".

 
Trenutno u ovoj nesvakidašnjoj akciji učestvuje oko 3.000 punoletnih Japanki, a jedna od njih, Miho Macumoto, kaže da joj nije uopšte nije neprijatno da bude "hodajući bilbord".

 "Ne bih pristala da mi stave reklame na stomak ili neko dugo mesto, ali pošto je na butini, ne vidim u čemu bi bio problem" rekla je ona.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala