Najzanimljiviji sajt Balkana


jastučnica Skin Rejuvenating Pillowcase pegla vaše bore

Verujemo da će se ovakvoj inovaciji obaradovati lepši pol - žene! Sada vam možemo sa sigurnosću reći dame, da se u svetu može kupiti kupiti jastučnica i to ne ona obična već jastučnica koja sprečava stvaranje bora!...
 
Jastučnica protiv bora tj koja pegla vaše bore zove "Skin Rejuvenating Pillowcase" i ono je delo proizvođača "Iluminage", glavni ove zanimljive jastučnice je sastojak bakar. 

Funkcionisanje je jednostavno dok vi spavate drage dame vaše bore se peglaju!
 
Metali poput bakra i zlata, igraju vrlo važnu ulogu u borbi protiv starenja, tačnije u održavanju kože zdravom pa su čest sastojak kozmetičkih proizvoda.Jatučnica "Skin Rejuvenating Pillowcase" od satena i dolazi u zlatno-bakrenoj boji.

izgled jastučnice koja pegla vaše bore
 
Bakar oksid utkan je u tkivo jastuka, a proizvođači tvrde da se bore mogu smanjiti za samo 4 sedmice.! Jastučnica se pere kao i sve ostale, odnosno može ići u mašine za pranje i sušenje veša, jer je bakar deo tkanine pa se ne može istrošiti. 
 
Jedino što ne možete koristiti je omekšivač,jer on stvara barijeru između bakra i vaše kože.I na kraju da vam kažemo cena jastučnice se kreće oko 60 američkih dolara a možete je pazariti na sajtu iluminagebeauty.comDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1