Najzanimljiviji sajt BalkanaSijenaiSijeraBernal
Uprkos tome što identični blizanci,Sijena Bernal izgleda sasvim drugačije od svoje sestre bliznakinje Sijere.13 godišnje blizakinje žive s roditeljima i njihovim 16-godišnjim bratom Ostinom i predivna su porodica.Ali na žalost 13-godišnja Sijena pati od obolenja koje se

zove nanizam(nanizam je bolest izazvana nedostatkom hormona rasta,koji se ogleda u tome u preterano maloj razvijenosti tela u odnosu na visinu tela čoveka istih godina)

Inače njih dve su potpuno iste kao ist kao i svi blizanci tinedžeri(ako zanemarimo bolest) ,one nose istu boju kose imaju slične fizičke osobine za blizance.Ali Sijena pati od nanizma i visoka svega 1.2 metra, dok Sijera visoka 1.52cm.Sijena,ima težinu od svega 16.7 kg,skoro pola težine njena sestre Sijere koja ima 36.7 kilograma težine.
Sierra and Sienna Bernal 1 Blizankinje iz Hjustona u Teksasu,su medicinsi fenomeni jer su jedini blizanci na svetu u kojoj jedna od sestara pravi patuljak.Sijena je bila toliko mala da lekari nisu ni shvatiti njena mama Krisi nosi blizance dok je bila u šestom mesecu trudnoće.Kada je rođena,Sijena je bila teška svega 1 kilogram i sada pati od niza zdravstvenih problema.

Sijena je Foks News izjavila"Ovako kao kad ste blizanci ovo vam daje automatskog drugara.Ako nemam sa kim da razogvaram ,tu je uvek moja velika sestra blizaniknja ”Velika" sestra Sijera je takođe neverovatno zaštički raspoložena.
Na kraju Sijena je dodala "Biti Sijerin blizanac je prilično kul. To me čini još više posebnom i jakom a i moja sestra me čini jačom kao osobom"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala