Najzanimljiviji sajt Balkanajelly najmanji mobilni

Kompanija koja je napravila ovaj  smartfon (mobilni telefon) a čiji je naziv "Jelly", tvrdi da ovo najmanji pametni mobilni telefon na svetu sa 4G mrežom i dvostrukom SIM karticom.....

Na ovom zaista minijaturnom mobilnom telefonu koji je obložen plastičnim kućištem smešteno je sve što je potrebno, i što čini pravi mobilni telefon ( većih razmera)

''Jelly'' najmanji pametni telefon na svetuima poseduje skidanja i menjanja baterije, utor za slušalice 3.5 mm i što je jako bitno može stati u svaki džep pa čak i u onaj najmanji džep od farmerki na primer.

''Jelly'' pametni telefon pokreće Android 7.0. Nougat verzija. Dok se " ispod haube" ovog mališe nalazi MediaTek 6737M procesor s četiri jezgre sa brziniom radnog takta od 1.1 GHz. Poseduje 1 GB radne memorije i 8 GB interne uz mogućnost proširenja.

Ekran 'Jelly'' najmanjeg pametnog mobilnog telefona je svega 2.45 inča.!

Poseduje takođe zadnju kameru od 5.3 megapiksela kao i prednju kameru od 1.9 megapiksela za brzopotezne selfije. Bateriju od 950 mAh koja skoro pokriva celi deo zadnjeg dela mobilnog

Na kraju pogledajte video o ovom (kako tvrde) najmanjem mobilnom telefonu na svetu - "Jelly". I naravno koga interesuje ovaj mališa od telefona, ostale informacije može pogledati na  na ovom linku :

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala