Najzanimljiviji sajt Balkana
Srebrne ili crne jabuke i kruške, parče zlatne pice, metalik pastrmka plava jagoda...da li vam ovako nešto izgleda neobično i fnatastično ? Verujemo da za neke će ovo biti prava kuhinjska zabava to jest za sve domaćice i kuvare.A sve će te ovo ostvariti uz pomoć jestivog spreja "Food Finish" tako zlatna korica na pečenom piletu dobiće novi ekstra neobičan izgled i pomalo otmen izgled ....


Ovaj neobičan jestivi sprej nema ukusa niti mirisa tako da kada se nanese na hranu ,vaša hrana će ostati potpuno ista.!Uz malo mašte i veštog kombinovanja boja vaše pečeno pile jabuka jagoda ili čak viršle mogu imati zlatni sjaj ili neku drugu neobičnu boju.

Neobični i zanimljivi jestivi sprej  je dostupan u više boja - crvenoj,crnoj,plavoj,zlatnoj i srebrnoj.Sačinjeno od tek nekoliko supstanci, uključujući etil alkohol i boje za hranu, magično rešenje doneće vizuelne promene,al kako smo gore rekli ne ometa niti će vam uticati na vaš ukus hrane.

Mašta je sa ovakvim jestivim sprejom poželjna!Jer sa ovim sprejom možete  da za ručak  gostima ili prijateljima poslužite metalik pastrmku, obojenu picu u plavo!Ponudite tako gostima srebrne ili crne jabuke i kruške i rekacije će biti predpsotavljamo waoou!

Na sajtu "The Deli Garage" možete se dočepati ovog jestivog spreja u bočici od 100 mililitara,po ceni od 25 evra.Jedno pakovanje, ako ne preterate u bojenju, može da posluži za ukrašavanje više jela, kako tvrdi i sam proizvođač.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala