Najzanimljiviji sajt Balkana

astronaut mesec laziranje
Posle velikih reči " ovo je mali korak za čovečanstvo ali veliki za čoveka!" i sletanja Apola 11 na Mesec te 1969. godine teoretičari zavera nisu izgubili inspiraciju ni do dan danas o tome da amerikanci nikada nisu ni sleteli na Mesec!....

U sletanjima koja su usledila nakon gore navedenog neki teoretičari zavera sledanja na Mesce su pronalazili detalje i tvrdili su, da čovek to jeste, amerikanci nikada nisu ni sleteli na na Mesec i da su i druga sletanja zapravo snimljena u studiju.!

Jedan od njih na YouTube je, pod korisničkim imenom Streetcap1, objavio snimak sletanja Apola 17 iz decembra 1972. tvrdeći da jedan detalj dokazuje da se to nije dogodilo

Uočio je čoveka u odsjaju u viziru astronautove kacige. Tvrdi da čovek u odsjaju nije obučen u svemirsko odelo, te da je to dokaz da je sletanje snimljeno na setu.


Judžin Sernan i Harison "Džek" Šmit na toj su misiji proveli 22 sata. Nalazili su se na površini Meseca koja se naziva dolina Taurus-Litrou, a tokom gotovo celodnevnog istraživanja, kolega Roland Evans ih je stalno nadletao.

"Izgledalo mi je malo čudno pa sam pomoću softvera izdvojio fotografiju. Uočio sam figuru čoveka koji ne nosi svemirsko odelo. Čini se da ima malo dužu kosu i da nosi neki prsluk. Gde je svemirsko odelo ovog momka?" ota korisnik youtube-a pod imenom"Streetcap1"

Napominjemo vas da se tročlana ekipa vratila se s misije "Apolo" sa 110 kilograma " mesečevog kamenja" i ostalih uzoraka meseca, više nego što je doneto iz ijedne druge misije. Bio je to ujedno i zadnji Apolo program na Mesecu.




Dodaj komentar




Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1