Najzanimljiviji sajt Balkana

LJUDSKA BARBIE1
Alina Kovalevskaya je nova "ljudska Barbie" i ona dolazi iz Ukrajine ,grada Odese. Alina ima 21 godinu i prava je konkurencija svojoj nekadašnjoj prijateljici Valeriji Lukyanov koja nosi titulu prve "ljudske Barbike"....


Sada kada se pojavila nova još jedna "ljudska Barbie" Alina Kovalevskaya i ona preti da pomuti slavu svojoj zemljakinji Valeriji sa kojom se svojevremeno i družila.! Alina je postala izuzetno popularna zbog klipova koje postavlja na You Tube.Nova Barbie ima plavu kosu dužine 1 metar i često nosi kontakt leće da bi imala pogled lutke. Studira psihologiju i socijalni rad na Univerzitetu Odessa.Pored toga ona je aktivna i na ruskoj društvenoj mreži VKontakte, na kojoj postavlja svoje fotke.Preko VKontakte svakodnevno dobija ogroman broj razno-raznih komentara i gomilu bračnih ponuda.
ljudska barbika
Ipak, kako je izjavila, ona i dalje čeka pravog muškarca. Ističe kako bi sa s "Kenom" volela imati dvoje dece i usvojiti jedno.Njena popularnost i dalje ne može da se meri sa Valerijom Lukjanovom, koja se proslavila svojim čudnim izjavama.

Poput ove:
"Na primer, Rus oženi Jermenku i oni dobiju dete, slatku devojčicu. Problem je samo što ona ima nos na tatu. Zbog takvog mešanja ljudska rasa postaje ružnija što dovodi do porasta plastičnih operacija" jednom je izjavila prva "ljudska Barbika" Lukjanova, čiji je obim struka svega 45 centimetara.!

Da bi je Alina zamenila na tronu, ova nova barbika moraće da smisli i sprovede i delo mnogo toga. Ipak, jedno je sigurno, Alina ima potencijala za tako nešto.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1