Najzanimljiviji sajt Balkana

najsavitljivija osoba na planeti
Julija Guntel (27), koja nastupa pod imenom Zlata, je najsavitljivija je osoba na svetu. Kada gledate njeno izvođenje nekih  "akrobacija" pomislićete da je njeno telo do gume, ali Zlata( kako joj je umetničko ime) je ista kao i mi ostali...

Julija je poreklom iz Rusije,i trenutno živi u Nemačkoj, ona je sposobna da od svog tela može da napravi šta god poželi,ovako nešto je shvatila je kad je imala četiri godine.

 Kasnije je uporedo sa školom, odlazila na časove cirkuskih akrobacija i zaljubila se u ovu veštinu. "Čim sam počela da se bavim ovim poslom, postala sam zavisna od njega i shvatila da ovim želim da se bavim čitavog života", izjavila je za medije  je Zlata.

"U Rusiji biti savitljiv je sjajna stvar jer se svi bave gimnastikom, mnogim devojkama se nije dopalo što mogu sve ovo da uradim", rekla je Zlata koja je visoka 170 centimetara.Svojom savitljivošću oborila je nekoliko svetskih rekorda, ušla u Ginisovu knjigu rekorda, a perfomansima je stekla veliki broj fanova. 
Julija Guntel

Za nju nije nikakv problem da svoje telo "upakuje" u kutiju dimenzija 50x50 centimetara i da noge presavije preko glave. Da bi talenat isplivao u najboljem svetlu na svakom njenom nastupu, Zlata vežba svakog dana.Dok dijetu uopšte  ne drži.

"Za mene je sasvim prirodno da pravim ovakve poze. Ponekad mi bude i malo neprijatno kad zbopg snimanja moram dugo da ostanem u nekom položaju. Ali to je isto kao kad neko dugo sedi, mišići čine svoje", izjavila je Zlata.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1