Najzanimljiviji sajt Balkana


Ovih dana na Internetu su se pojavile prve slike kako će izgledati "Avatar lend",kompanije "Disney".Ova kompanija planira da izgradi ovaj tematski park na Floridi u SAD-u. Svet planete Pandora, sa....

lebdećim planinama, magičnim močvarama i letećim stvorenjima "banši", počeće da se gradi od 2014 godine, a biće gotov 2016. godine.

Izvršni direktor kompanije "Walt Disney", Robert Iger, prvi put je 2011. godine najavio planove za novi tematski park u okviru njihovog "Svetskog životinjskog kraljevstva“ na Floridi. I evo nakon dve godine, prvi put su predstavljene slike kako bi sve trebalo da izgleda.

Na prvim grafikama se mogu videti lebdeće planine i biljke koje svetle u mraku. Ako se ove slike budu obistinile onda će "Avatar land“ tematski park izgledati magično i nestvarno, poput prave planete Pandora filma Džejmsa Kamerona.


Na jednoj od grafika vide se i ogromna leteća "banši“ stvorenja kako lete iznad prelepih zelenih džungli Pandore. Tom Stegs, "Diznijev“ prvi čovek za tematske parkove, istakao je da mu je jedan od ciljeva da gosti iskuse kakav bi bio osećaj da se vinu u nebesa na leđima „banšija“.

Ipak, za početak je mnogo realnije da se sprovede u delo vožnja čamcem kroz bajkovitu biljkama osvetljenu močvaru.Otvaranje "Avatar land"-a će se verovatno poklopiti sa izlaskom prvog od tri najavljena nastavka filma "Avatar“ sage  2016. godine.
izvor:rts.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala