Najzanimljiviji sajt Balkanakina kupuje svež vazduh od kanađana

U Pekingu već nekoliko meseci je na snazi takozvani crveni alarm zbog enormnog zagađenja vazduha.Takoda se pojedini kineski građani naročito u Pekingu dovijaju na različite načine ne bil se nadisali bar malo svežeg vazduha...Mnogi su već našli svoju finansijsku šansu zbog zagađenog vazduha u Kini.Prvi na listi su sami kinezi jer pojedini restorani u Pekingu naplaćuju kinezima po jedan juan to što udišu "filtriran vazduh".

Međutim, tu lihvarenju nije kraj. Od smoga u Pekingu najviše će se opariti Kanađani. Naime, oni već godinu dana izvoze čist kanadski vazduh u kanisterima i Kinu, ali u poslednjih nekoliko sedmica potražnja za njihovim izumom je skočila.

Osnivači kompanije "Vitality Air", Kinezima naplaćuju i po 42 dolara za kanister planinskog vazduha, koji su dopremili čak iz zapadne Kanade. Tako da je raspon cena za "svež kandski vazdduh odnosno boce se prodaju po cenama od 15 do 45 dolara,

Direktor kompanije u Kini Harison Vang kaže da za njihovim proizvodom vlada prava pomama.
"Poslednjih mesec dana je ludilo. Sajt radi punom parom, a zahvaljujući online prodaji, sve zalihe smo prodali gotovo odmah", izjavio je Vang.

Vang kaže da je oko 500 boca već prodato, a da će za koji dan stići nova isporuka od 700 boca svežeg vazduha.

"Imamo nove kupce, ali nude nam se i kompanije koje hoće da distribuiraju našu robu ili da budu zastupnici. Biznis cveta", rekao je direktor dodajući da će učiniti sve da zadovolji potražnju.

Kompanije je otišla i korak dalje, prodaju i oksimetre, kako bi njihovi kupci mogli da proveravaju i saturaciju.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala