Najzanimljiviji sajt Balkana
Kanadski loto lsitić

Piter Meketi  iz Kanade može da kaže da je pravi srećković!On je preživeo i doživeo nešto nemoguće.Srećni kanađanin je preživeo udar groma ali je i dobio premiju na lutriji što je gotovo neverovatno!...
 
"Iskreno, više sam očekivao da me još jednom pogodi grom", rekao je Piter nakon što je prošle nedelje saznao da je dobio milion dolara na lutriji. Dobitak će podeliti sa Dajan Miler, koja je zaposlena u Meketijevoj prodavnici, jer njih dvoje već duže od godine zajedno uplaćuju lutrijske listiće. 
 
A grom ga je pogodio  kada je imao 14 godina dok je pokušavao da priveže čamac kojim je plovio,što je neverovatno isto neprijatno iskustvo imala je i Piterova kćerka pre nekoliko godina kada je i nju udraio grom!
 
Šanse da vas i vašu kćerku pogodi grom i da dobijete premiju na lutriji su jedan prema 2.600 milijardi, izračunala je na molbu ABC-a Sofi Leger, profesorka na Univerzitetu Monkton. 
 
"To je skoro nemoguće, ali ipak se dogodilo. To nam govori da je u životu ipak sve moguće", rekla je profesorka. 
 
Meketi kaže da planira da svoj deo dobitka potroši na svoje hobije poput kuvanja i pecanja, a njegova radnica Dajen Miler kaže da ne namerava da napusti posao i da će novac potrošiti na odmor i putovanje. 
 
Da ovde ne bi bio kraj srećnim događajima za Pitera Meketija, pobrinula se Atlantska lutrija koja će mu isplatiti dodatnih 10.000 dolara, kao vlasniku radnje u kojoj je uplaćen dobitnički tiket. Dobitni tiked je Pitera koštao svega tri dolara.
 
 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala