Najzanimljiviji sajt Balkana

piton kazna usa

Amerikanac Džeri Kimbal iz grada Su Folsa u Južnoj Dakoti kažnjen je sa 190 dolara zato što zmije koje je šetao nije držao na povocu...."Ljudi imaju strah od zmija, ali ja želim da promenim to i to je moja misija" izjavio je Kimbal za ameriočku televiziju KDLT.


Džeri Kimbal ponosni je vlasnik devet zmija, a nekoliko njih je odlučio da prošeta u parku u Su Folsu prošlog vikenda.

Na njegovu nesreću, naišao je na redara Službe za kontrolu životinja koji nije delio njegov stav o slobodnijoj šetnji egzotičnih životinja javnim površinama.

"Rekao mi je da moraju da budu vezane na povocu ili na neki drugi način obezbeđene. Odogovorio sam mu da ne prave povoce za njim", izjavio Kimbal veliki ljubitelj gmizavaca za lokalne medije.

Redar mu je napisao kaznu jer je pustio dva pitona u park, što se podrazumeva kao ugrožavanje javne bezbednosti i zdravlja.

"Kao vlasnik kućnog ljubimca ne možete, primera radi, da izvedete psa u park i pustite ga da neobezbeđeno trči. Isti standard se odnosi i na druge životinje. Ako je zmija u pitanju, morate nekako da je obezbedite ili stavite u neku nosilicu ili kavez", rekla je Džuli Dedžong, supervizorka Službe za kontrolu životinja.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1