Najzanimljiviji sajt Balkana


Najviši bračni par na svetu Sun Mingming  i supruga Su Jan
Kineski bračni par Sun Mingming (33) i njegova supruga Su Jan su ušli nedavno u Ginisovu knjigu rekorda kao najviši su bračni par na svetu. Njih dovje ukupno su visoki 4 metra i 23 centimetra!...


Par, koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda za 2016 godinu, upoznao se na Nacionalnom kineskom sportskom festivalu 2009. godine.

Četiri godine kasnije, četvrtog aprila 2013, rukometašica i košarkaš izgovorili su sudbonosno "da".

Sun Mingmin je visok 236 centimetara, a njegova supruga Su Jan ima impresivnih 187 centimetara

"Kao dete nisam bio previsok, onda sam u jednom momentu počeo rasti i nisam ni prestao. Živio sam u veoma siromašnoj sredini, zahvaljujući visini, postao sam košarkaška zvezda", kaže Sun koji živi sa svojom suprugom u Pekingu.

"Vrlo dobro znamo sa kakvim se sve teškoćima suočavaju visoki ljudi. Problem je vožnja u automobilu i avionu, kreveti u hotelima su uvek prekratki", kaže Sun, koji ima i savet za dobar brak:

"Niko nije savršen, pa je zato neophodno da svakodnevno pružamo podršku jedno drugom."

Još uvek najviši bračni par na svetu nemaju decu ali, nadaju se da će im moći pokazati svoju sliku koja je ušla u Knjigu rekorda u koju su se upisali za 2016.godinu koja će biti objavljena u četvrtak.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1