Najzanimljiviji sajt Balkana
Od 2.800 prijavljenih budućih nevesta koje će postati žene kineksim milionerima,odabrano je njih 320 kao finalistikinje i sve će one imati priliku da se tkao kažemo takmiče za najpoželjniju mladu.Ovo takmičenje je organizovao klub kineskih preduzetnika samaca ....

u gradu Guangzhou.Jedan od mladoženja je "težak više od "vrijedi" više od 10 milijardi juana(oko milijardu i dvesta hiljada evra) dok ostali u prosjeku raspolažu s 360 milona juana(oko 44 miliona evra).

Razgovore s potencijalnim budućim ženama milionera obavljaće konsultantska firma.Sve "neveste" moraju zadovoljiti pet zahteva budućih milionera kako bi se od njih 320 odabrale samo najbolje.Ni jedna od njih ne sme biti starija od 28 godina,moraju imati minimalno 19 godina,njihova visina mora biti između 160 i 175 cm,moraju imati završen fakultet i biti slobodne što se porazumeva.

Ako budu ispunili tih 5 uslova  estetski hirurg provjeriće buduće malde milinonera jesu li se podvrgnule nekom od estetskih zahvata, potom će stručnjaci proceniti njihovu karakternu stranu kao i psihološko stanje,naročito će se obratiti pažnja na fizionomiju lica,na talent i vaspitanje budućih supruga milionera.Ako zadovolje sve kriterije finalistkinje će potom se izjasniti o svojim stavovima o braku kao i emocijama.

Najbizarniji zahtev što se tiče buduće malde imao je  40-godišnji razvedeni milioner koji od svoje buduće žene tražio da bude devica.

Većina devojaka koje su se prijavile za ovo neobično i čudno takmičenje za sklapanje braka sa kineskim milionerima tvrdile su kako nisu sponzoruše nego jednostavno žele svojoj deci osigurati bolju budućnost,.

A neke od njih su ipak priznale da su se na prijavljivanje za takmičenje se odlučile jer je udaja za milionera prečica za bolji život, bez "životne gnjavaže"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala